TRIVSELSCOACHING FOR UNGE, 15 - 24 ÅR

30,5% af de 15-24-årige der er under uddannelse, har ifølge undersøgelsen fra den Nationale Sundhedsprofil et højt stressniveau, hvilket er en ret stor del af vores unge mennesker. Det er absolut ikke meningen med ungdommen, at den skal bruges på ikke at kunne nyde sin studietid. Stressen opstår som regel når de unge begynder at opleve krav og forventninger fra andre, og fra sig selv, som overstiger de ressourcer de har.

Mange unge oplever...

Lavt selvværd – Dårlig søvn – Kort lunte – Hjertebanken – At være grådlabile – Koncentrationsbesvær – 

At være følelsesmæssigt ustabile – Social tilbagetrækning

“Jeg har været i trivselscoaching hos Betina for eksamensangst. Jeg startede med at være utrolig skræmt for at gå til eksamen, samt dagene op til. Hos Betina lærte jeg at trække vejret rigtigt, og fik de rigtige redskaber der skulle bruges, når jeg havde det svært.

Det er fantastisk at opleve hvilken påvirkning det har, når man har fokus på vejrtrækningen. Dette gjorde, at jeg kunne tage til min sidste eksamen med ro, og uden at angsten tog overhånd.

- Maria, 21 år

FORLØBET

Et coachingforløb hos mig varierer meget alt efter det menneske der kommer ind ad døren. Jeg har en holistisk tilgang til forløbet, og vil derfor altid arbejde med krop, sind og samtale. Jeg har fokus på at afdække årsagen til stresstilstanden, underviser i hvad stress er og giver redskaber den unge kan bruge for de mærker stresssymptomerne.

I min praksis bruger jeg åndedrætsøvelser, som er den direkte vej til at berolige nervesystemet. Jeg bruger mindfulnessredskaber, meditation og yogaøvelser. Det er vigtigt at komme ned i kroppen og blive helt opmærksom på, hvordan den sladrer når alt ikke er helt som det skal være. Det er den måde de fremover kommer til at vide at der er noget galt, inden stressen for alvor sætter sig i kroppen.

Det er mit dybeste ønske at hjælpe børn og unge til at mestre livet, og mærke at de passer ind.

Pris

En session varer typisk 1 time, og kan foregå i mine lokaler i Flexhuset 
(Roskildevej 18A i Frederikssund), eller som walk and talk i naturen. 

1 session, 750 kr.

Ring gerne til mig for en uforpligtende snak om hvad I har på hjertet <3

KONTAKT MIG