TRIVSELSCOACHING FOR UNGE, 8 - 25 ÅR

Hvad betyder det at trives?

Det er et interessant spørgsmål, for at trives er forskelligt fra person til person. Men en ting er sikkert, og det er at alle har ret til at trives på lige præcis den måde der føles rigtig for dem.

Nogen trives når de er sammen med mange venner, andre trives ved at være alene. Det eneste der skiller dem ad er, at de tænker to forskellige ting, og ingen af dem er forkerte.

Alle unge mennesker der kommer hos mig, fortæller hvordan deres forældre gladeligt fortæller om de ting de synes de unge skal, fordi forældrene selv har oplevet hvor god den oplevelse var for dem som unge. Men når vi lever indefra og ud, kan den oplevelse kun blive skabt af de tanker forældrene har om den. Det vil sige, at kan de unge ikke lytte indefra, så hopper de uskyldigt på en oplevelse der aldrig var deres egen.

Et eks. fra mig selv.

Jeg var som 16-årig au pair i England i et år. Det var en kæmpe oplevelse, og jeg ”tænker” tilbage på det som en udviklingsrejse. Det vil jeg da så gerne give videre til min datter. Så da min datter er færdig med gymnasiet, er det det mest naturlige for mig, at jeg gerne vil have hun skal vælge at komme til udlandet.

Heldigvis er min datter god til at lytte til hvad der føles rigtigt for hende. Hvis hun var kommet afsted, ville det aldrig være blevet som min oplevelse. Måske var den blevet god, måske var den ikke. Oplevelsen bliver skabt af det vi tænker om den.

I mine sessioner bliver alle mødt med forståelsen 3P. 3P er en forkortelse for de 3 principper, som er den forståelse der er så hjælpsom og kærlig, at livet igen bliver en legeplads fyldt med farver og regnbuer. Principperne jeg peger på med denne forståelse, er tanke, bevidsthed og livskraft, der tilsammen skaber den menneskelige oplevelse.

I mine coachingforløb tager jeg altid nysgerrigt udgangspunkt i det barn eller unge menneske der kommer ind ad døren. Det er vigtigt for mig at skabe tryghed med forståelse, nysgerrighed, omsorg, varm kakao og humor, så der er skabt et rum for at åbne op.

Hos mig behøver de ikke fortælle hele deres livshistorie, som de sikkert har fortalt hundrede gange. Det i sig selv kan være en hel befrielse. Vi sidder og snakker om alt muligt, mens jeg peger i retning af hvordan vores design er, og hvordan de helt uskyldigt tænker sig væk fra at trives.

Det er forskelligt hvor mange sessioner der skal til. Nogen knækker koden efter få gange, andre har brug for lidt flere sessioner. Mange vælger at bevare kontakten, så de kan blive ved med at svømme i forståelsen.

Når der er tale om børn, vægter jeg samarbejdet med jer forældre højt. Jeg vil gerne være en sparringspartner når der opstår tvivl. I er altid velkomne til at ringe, eller deltage i en session eller to. Nogen vælger at snuppe en af sessionerne selv.

Jeg anbefaler alle at læse ”Dit Selvhelbredende Sind” af Mette Louise Holland, hvorfra jeg har min uddannelse. Det gør jeg fordi det er så hjælpsomt at kunne tale samme sprog efter sessionerne, og dobbelt gevinst ved, at du også ser du er lavet af det samme.

Pris

En session varer typisk 45-60 minutter.

1 session, 750 kr.

Ring gerne til mig for en uforpligtende snak om hvad I har på hjertet <3

KONTAKT MIG