ØREAKUPUNKTUR

Hele din krop afspejles i dit øre.
Der findes over 300 punkter i dit øre, der forbindes med forskellige dele af din krop. Når der er ubalance i kroppen, afsløres det ved, at punktet omkring ubalancen er følsomt og ømt. Når jeg skal finde punktet i øret, bruger jeg en lille metalpind kaldet en punktsøger. Den hjælper mig med at sætte nålene korrekt, da den hurtigt afslører, hvor din ubalance sidder.

Når nålene sidder hvor de skal, skal de blive siddende i 20 minutter for at virke optimalt. 

 

Øreakupunktur er en populær behandlingsform rundt omkring i verden, og det kan være nyttigt mod fx. allergi, hedeture, uro i kroppen og meget mere. Der findes stort set ikke en del af din krop, som ikke forbinder med et punkt i dit øre. 

Jeg er uddannet i 5-punkts-akupunktur, som er en metode til at give ro i dit nervesystem. Det kan være op til en eksamen, i forbindelse med stress, eller en anden årsag til, at dit nervesystem har brug for at slappe af. 

Behandlingen er for alle. Er der tale om børn, benytter jeg ikke nåle, men derimod små plastre med “frø” i, der er til mindre gene for barnet.

Øreakupunktur kan blandt andet hjælpe dig med..

Ledsmerter – Muskelsmerter – Uro i kroppen – Allergi – Hedeture – Nervøsitet – og meget mere.

“Jeg har haft bækkenløsning i 24 år, og har opgivet at få behandlinger, da jeg ikke synes det hjælper. Jeg fik muligheden for, at få akupunktur hos Betina. Hun er et utroligt varmt menneske, og rummer at man har det svært, så man føler, at man er i de bedste hænder. Jeg har efter 3 behandlinger mærket en bedring. Jeg har færre smerter, og det har betydet, at jeg kan gå og bevæge mig mere frit. Jeg har siden min start hos Betina taget færre smertestillende piller. Jeg kan varmt anbefale Betina, og glæder mig til at fortsætte mine behandlinger med akupunktur, så jeg fortsat kan have en hverdag med færre smerter.

- Dorthe, 51 år

Pris

Det er forskelligt hvor mange gange der skal til, for at lige din ubalance går væk. Måske er det kun en gang, måske flere

1 gang,  200 kr.

KONTAKT MIG