PÆDAGOGISKE SAMTALER

Måske kan du genkende dit skønne barn i nedenstående. At være forældre til et barn der mistrives er alle forældres mareridt. Måske er det må ting der driller så meget at det kommer til at overtage glæden ved hverdagen, måske er det større ting. Du skal byde dine børns konflikter velkommen, det er et sundhedstegn at det reagerer på en, for dem, usund situation. Tro på at I begge gør det bedste I kan, men bare har brug for et kærligt skub til at komme videre.

Symptomer på mistrivsel kan fx. være:

Angst – Bekymringer – Stilhed – Tilbagetrukkenhed – Aggressivitet – Ked af det – Ensomhed – Hovedpine – Kan ikke falde i søvn
Tankemylder – Hjertebanken – Oftere syg end normalt – Forværring af kroniske sygdomme – Kort vejrtrækning
Pjækker – Gider ikke at lave lektier

Jeg har i over 20 år arbejdet med børn. Jeg er uddannet pædagog, og har sidenhen uddannet mig til stressrådgiver, mindfulnessinstruktør, åndedrætstræner og Cool Kids-vejleder, samt taget en Master i NLP (Neurolinguistisk Programmering).

Jeg har en bred vifte af værktøjer jeg tager i brug, når jeg har pædagogiske samtaler med børn og unge der har stresslignende symptomer, og har brug for nye redskaber til at mestre livet.

Jeg lytter med hjertet mellem linjerne og bag ordene, mens jeg søger efter historien som forhindrer de skønne børn og unge i at være glade. 

I sessionerne bruger jeg meditation, åndedrætstræning og samtaler. Børnene og de unge skal mærke at de bliver forståede når det åbner op for det inderste. Derfor bruger jeg mange forskellige mindfulnessøvelser, der er med til at bringe forståelse ind i deres liv. 

Du skal trygt overlade dit guld til mig, fordi jeg arbejder ud fra et holistisk menneskesyn, hvor jeg ser det hele menneske, autentisk og uden at dømme.

Jeg har selv opleve at have angst inde på livet, og en stressperiode der gav mig erfaring på krop og sjæl <3 

Pris

En session varer typisk 1 time. 

1 session, 625 kr.

5 sessioner, 2800 kr.

Ring gerne til mig for en uforpligtende snak om hvad I har på hjertet <3

KONTAKT MIG

Close Menu