Et kursus i mindfulness og livsmestring

Mange børn og unge har det svært i livet, de føler sig forkerte, er ensomme, eller bekymret.

Det er ikke meningen med barndommen!

Forløbet i livsmestring og mindfulness byder på mange forskellige redskaber der kan være medvirkende til at skabe indre ro, mod, forståelse, som er med til at styrke selvværdet.

Børn og unge introduceres til strategier og konkrete værktøjer, der gør det lettere at håndtere og forstå, svære tanker og følelser i hverdagen.

Med udgangspunkt i et holistisk menneskesyn, arbejder jeg ud fra teorien om, at krop, tanker og følelser hænger sammen. Derfor inddrages yoga og mindfulness, som redskaber til at mestre livets udfordringer.

Med en passioneret, nysgerrig og nærværende tilgang til børnene og de unge, etableres der et trygt rum, hvor alle følelser og tanker er okay.

Tanker kan være udfordrende og svære, og for mange bliver de til virkelighed. Vi har ca. 60.000 tanker dagligt, og de fleste tanker er negative og omhandler kritik af os selv. Vi arbejder derfor med forskellen på at vi HAR tanker men vi ER ikke vores tanker. Gennem brug af yoga og mindfulness, lærer børnene/de unge hvordan de kan flytte opmærksomheden ned i kroppen og derved finde ro.

En af mine fornemste opgaver i mine forløb med børn & unge er at lære dem, at de er præcis som de skal være. De er unikke og der findes kun en udgave af dem. På kurset bliver børnene opmærksomme på at skabe nærvær i kroppen gennem forskellige sanseøvelser, yoga, åndedrættet og meditationer.

Dit barn vil blandt andet blive støttet i...

Forholde sig til sine følelser og oplevelser
Håndtere negative tanker
Bevare kontakten til sig selv, når hverdagen går for stærkt
Finde og udnytte egne ressourcer
Øge eget selvværd og selvtillid
Styrke indre ro og mod

“Det fungerede rigtig godt at komme hos Betina.

Hun havde nogle fine teknikker og fik tankerne i gang hos mig, angående min fortid og fremtid. En af de metoder du lærte mig er en vejrtrækningsøvelse, som jeg bruger hver gang jeg skal sove. Den virker hver gang.

Jeg vil gerne anbefale Betina som stressrådgiver til andre. Det var trygt og professionelt at komme hos dig <3″

- Marie, 20 år, Salgsassistent

KONTAKT MIG

Close Menu